Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Ετοιμάζεστε να φύγετε για διακοπές και θέλετε όταν επιστρέψετε να μη βρείτε τις γλάστρες σας μαραμένες;

Έχετε μεγάλο κήπο με γκαζόν και δεν προλαβαίνετε πάντα να τον δροσίσετε όπως θα έπρεπε;

Έχετε φτιάξει ξεχωριστά παρτέρια στην αυλή σας που χρειάζονται εξειδικευμένη φροντίδα και συγκεκριμένη ποσότητα υγρασίας;

Ένα σύστημα αυτόματου ποτίσματος θα σας λύσει τα χέρια. Θα κρατήσει τα φυτά και τον κήπο σας ζωντανά ακόμη κι όταν εσείς λείπετε για μεγάλα χρονικά διαστήματα και θα σας κάνει οικονομία στο νερό, αφού το πότισμα θα προγραμματίζεται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε εποχής και κάθε φυτού.

Υπάρχουν πολλά είδη αυτόματου ποτίσματος, όσες και οι διαφορετικές ανάγκες του εκάστοτε κήπου ή βεράντας. Τα βασικά μέρη ενός συστήματος ποτίσματος είναι η πηγή νερού (βρύση), ο προγραμματιστής ποτίσματος, οι σωλήνες που μεταφέρουν το νερό και τα σημεία εκροής τους. Αν οι ανάγκες ενός κήπου είναι αυξημένες, τότε αντίστοιχα υπάρχουν διαφορετικά είδη προγραμματιστών, με λίγα ή περισσότερα και πιο εξειδικευμένα αυτόματα προγράμματα. Αναλόγως, υπάρχουν διαφορετικής διατομής σωλήνες για αυξομειώσεις της παροχής νερού που χρειάζεστε και διαφορετικά εξαρτήματα εκροής για κάθε διαφορετική ανάγκη.

Στον Εργόκηπο έχουμε μεγάλη εμπειρία στην τοποθέτηση συστημάτων αυτόματου ποτίσματος, από μικρές βεράντες μέχρι γήπεδα ποδοσφαίρου και μεγάλους κήπους νοσοκομείων και κλινικών. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε και για εσάς ένα σύστημα αυτόματου ποτίσματος, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και οικονομικές σας δυνατότητες.

Η καλύτερη εποχή για κλάδεμα είναι όταν τα δέντρα είναι αδρανή, δηλαδή νωρίς την άνοιξη...