Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Τίποτα δεν μας προκαλεί μεγαλύτερη ηρεμία και αγαλλίαση από το απέραντο πράσινο. Αυτή την οπτική ηρεμία μπορεί να μας την προσφέρει ο χλοοτάπητας, που, όταν είναι καλοσυντηρημένος, δίνει έναν ξεχωριστό τόνο στον κήπο μας και την αίσθηση της καθαριότητας, καθώς έχει την ιδιότητα να κατακρατά τη σκόνη της ατμόσφαιρας.

Ο κατάλληλος χλοοτάπητας

Ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν στον κήπο και τη χρήση για την οποία προορίζουμε τον χλοοτάπητα, επιλέγουμε και το κατάλληλο γκαζόν. Υπάρχουν ποικιλίες και μείγματα ποικιλιών κατάλληλα για παραθαλάσσιους ή ορεινούς κήπους, για σκιερούς ή ηλιόλουστους, για χώρους που προορίζονται για παιχνίδι ή χώρους που θα πατηθούν ελάχιστα. Υπάρχουν δύο βασικές κατηγορίες ποικιλιών: οι θερμόφιλες και οι ψυχρόφιλες.

Η εγκατάσταση του χλοοτάπητα γίνεται είτε με σπορά είτε με τη χρήση έτοιμου χλοοτάπητα.

Στον Εργόκηπο έχουμε κατασκευάσει κυριολεκτικά εκατοντάδες κήπους, μικρούς, μεγάλους, σκιερούς, ηλιόλουστους, γήπεδα, παιδικές χαρές κ.ά., σε όλη την Ελλάδα. Η μεγάλη εμπειρία μας, η γνώση του αντικειμένου και η τεράστια γκάμα λύσεων για κάθε ανάγκη, μάς έχει καταστήσει μία από τις πρώτες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στην κατασκευή γκαζόν.

Εργαζόμαστε με συνέπεια, μεράκι, χρησιμοποιούμε καινοτόμες τεχνικές και υλικά, για να μπορούμε να δίνουμε στους πελάτες μας ένα αποτέλεσμα που θα υπερβαίνει τις προσδοκίες τους. Διατηρώντας τις τιμές μας πάντα προσιτές μπορούμε να δημιουργήσουμε και για εσάς τον κήπο των ονείρων σας!