Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Στον Εργόπηπο, αναλαμβάνουμε την κατασκευή κήπων και χώρων πρασίνου από τη μελέτη μέχρι και την ολοκλήρωση με τη φύτευση και του τελευταίου άνθους. Προσφέρουμε υπεύθυνες λύσεις για τη δημιουργία όμορφων χώρων πρασίνου, με γνώμονα τις προσωπικές σας προτιμήσεις και την οικολογική συνείδηση.

Έχοντας πραγματοποιήσει πληθώρα ολοκληρωμένων φυτοτεχνικών μελετών, που εξασφαλίζουν τη σωστά οργανωμένη και τεχνικά άρτια εγκατάσταση, επέκταση ή βελτίωση, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων πρασίνου, είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε και για εσάς έναν ξεχωριστό κήπο, που θα ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Η πολυετής εμπειρία μας σε έργα πρασίνου και ειδικές κατασκευές, η αγάπη μας για τα φυτά και τους όμορφους πράσινους χώρους, και η διαρκής εξέλιξη και εκπαίδευσή μας πάνω στις νέες εξελίξεις και τις παγκόσμιες τάσεις, μας δίνουν τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε έργα πρασίνου όλων των επιπέδων, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.

Έχουμε δημιουργήσει όμορφους κήπους και ειδικά έργα πρασίνου σε όλη την Ελλάδα, από επαγγελματικούς χώρους, εξοχικές και μόνιμες κατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες, γήπεδα, ταράτσες, μέχρι κήπους νοσοκομείων, κλινικών και μεγάλης κλίμακας δημοσίων έργων πρασίνου.

Το δυναμικό της εταιρείας μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες, η ενημέρωση και κατάρτιση των οποίων για νέες τεχνικές, υλικά και τεχνολογίες στον τομέα της κατασκευής, αναδιαμόρφωσης και συντήρησης έργων πρασίνου είναι συνεχής. Η ενσωμάτωση και αξιοποίηση των νέων εξελίξεων είναι διαρκής και εγγυάται πως ο κάθε πελάτης θα παραλάβει ένα έργο σύγχρονο, με τρόπο υπεύθυνο, με συνέπεια στην παράδοση και άρτιο ως προς την αισθητική και τη λειτουργικότητά του. Τα κατασκευαστικά μας συνεργεία είναι πλήρως εξοπλισμένα και απαρτίζονται από καταξιωμένους τεχνικούς με πολυετή εμπειρία.

Είμαστε σε θέση να δίνουμε λύσεις ακόμα και στις πιο απαιτητικές και δύσκολες περιπτώσεις.